realisatie door: www.webstylerz.nl

Welkom bij HOPE4ALL

uitzicht Cantignergues kruisHOPE4ALL wil de liefde van Christus – en de hoop die we in Hem hebben – in praktijk brengen door te helpen, te delen en samen Gods koninkrijk te zoeken. Dit gebeurt via speciale projecten in Porte d’Espérance. Een christelijk vakantiecentrum in het authentieke Franse dorpje Cantignergues, omringd door schitterende natuur.

wat is HOPE4ALL?
Een plek waar God aan het werk is, dát is wat HOPE4ALL wil zijn. Jezus kwam voor mensen die hulp nodig hebben (Marcus 2:17) voor mensen die hoop nodig hebben. In deze zin wil HOPE4ALL een helende plek zijn, een plek waar iedereen Gods liefde en genezing mag ervaren. De projecten van HOPE4ALL – Selah, Balsem, At10tion en op-maat-projecten -zijn daarom ook specifiek gericht op het geven van hoop en hulp.

waar zit HOPE4ALL?
HOPE4ALL maakt gebruik van de faciliteiten van christelijke vakantiecentrum Porte d’Espérance in het dorpje Cantignergues. Het dorp in typisch Franse stijl is omringd door een prachtig beschermd natuurgebied in Zuid-Frankrijk aan de rivier de Cesse, die het 4 hectare grote landgoed doorstroomt. Porte d’Espérance is een plek om tot rust te komen, te genieten, een plek voor in- en ontspanning, maar vooral een plek om (weer) hoop op te doen.

3 reacties op Welkom bij HOPE4ALL

 1. Martine op 31-07-2010 om 19:58 zei:

  HOE VET!!! Mooie site, Henri & Els! Veel zegen bij jullie werk! Liefs, Martine

 2. Hans en Jeanette op 23-10-2010 om 11:47 zei:

  Dag Henri en Els

  Het ziet er erg mooi uit. De foto met kruis is bijna identiek aan een foto die ik heb genomen. We bidden Gods zegen over jullie!

  Liefs hans en jeanette

 3. Willem Stam op 17-12-2010 om 19:56 zei:

  Beste Henry,

  Met heel veel plezier gesurfd over de site. Schitterend. Het is toch al weer even geleden, maar toch. Ik mis nog steeds jouw gulle lach, jouw betrokkenheid en je altijd aanwezig belangstelling.

  Met sportieve groet,

  Willem

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*