realisatie door: www.webstylerz.nl

Op-Maat

Projecten op maat: retraites, seminars of bijbelstudiesProjecten op maat: retraites, seminars of bijbelstudies


Porte d’Espérance is een ideale plek voor een ‘gewone’ vakantie, maar ook uitermate geschikt voor projecten op maat. Daarbij bepaal je – helemaal of gedeeltelijk – zelf de invulling van het project en faciliteert HOPE4ALL wat je nodig hebt. Projecten zijn mogelijk voor grote of kleine groepen. Daarbij geldt, voor ieder wat wils en altijd iets dat past bij de groepswensen.

voor wie zijn de projecten op maat?
Voor elke groep vanaf 6 personen. Het vakantiecentrum Porte d’Espérance bestaat namelijk uit mooie, grote vakantiehuizen in Franse stijl en uit ruime campingplaatsen. Daarmee is het terrein geschikt voor veel verschillende doelgroepen. Grote jeugdgroepen kunnen bijvoorbeeld overnachten in een tent (beneden aan de beek!). Een kleiner gezelschap kan verblijven in een van de authentiek ingerichte huizen. Je kunt dus een project op maat aanvragen voor mensen uit je kerk, jeugdclub, koor, je familie of een andere groep.

wat houdt een project op maat in?
Voorbeelden van een project op maat zijn een retraite, seminar of bijbelstudieweek. Maar ook een jeugd- of familieweekend met ‘inhoud’ is mogelijk. We kunnen alles regelen – maaltijden, activiteiten en excursies – maar ook gedeeltes van het (inhoudelijke) programma. In alle gevallen stellen we een verblijf samen dat past bij de wensen van jou of je groep. Heb je zelf een idee voor een project op maat? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

waar vinden de projecten plaats?
In Porte d’Espérance. Daar vind je  geen massatoerisme, wel rust, ruimte én legio recreatiemogelijkheden. Wandelen, fietsen en mountainbiken (met uitzicht op de Pyreneeën), tokkelen, boogschieten, abseilen, canyontochten, paardrijden, kanoën, klimmen, tafeltennissen of zwemmen. Maar in de omgeving kan je ook wijnproeven, een dagje naar de Middellandse Zee, vestigingsstad Carcassonne of het historische plaatsje Minerve. En ‘s avonds onder het genot van een drankje bijkomen in de ontmoetingsruimte Mimosa of op het gezellige dorpsterras.

meer informatie & kosten
Heb je vragen over of suggesties voor een project op maat, neem dan contact op met Henri en Els Cooiman. zij kunnen je ook meer vertellen over de kosten en mogelijke opties voor heen- en terugreis. Telefonisch contact kan ook via 00 33 468 91 62 69.