realisatie door: www.webstylerz.nl

Selah

Selah: geestelijk en lichamelijk bijtanken

Selah is een Hebreeuws woord dat meerdere keren voorkomt in de Bijbel (de Psalmen en Habakuk) en ook meerdere betekenissen kent. Een ervan is op adem komen. Andere betekenissen zijn stil staan bij dingen en God prijzen. Maar Selah betekent ook: ontvang en geef terug. Dat willen we doen via het Selah-project, Gods liefde en rust doorgeven en uitdelen.

voor wie is het Selah-project?
Het Selah-project is voor mensen – jong en oud – die er even tussenuit willen of aan het einde van een hulpverleningstraject zijn. De reden om even ergens anders (geestelijk) bij te tanken – vandaar de naam Selah – kan zijn vanwege overbelasting (burn-out klachten) of omdat de thuissituatie teveel spanning oproept. Maar je kunt ook deelnemen aan het project als je steun of bemoediging nodig hebt op het gebied van relaties (met God of anderen), je identiteit, vergeving of de toekomst.

wat houdt het Selah-project in?
Het  Selah-project is op individuele basis en de duur ervan hangt af van jouw persoonlijke situatie. Over het algemeen varieert de duur van één week tot een paar maanden. Het programma wordt samengesteld in overleg met jou en eventueel de zorginstelling waaraan je verbonden bent. Er is een intakegesprek waarin je kenbaar kunt maken met welke vragen jij zit. Persoonlijke gesprekken, een luisterend oor en bidden spelen hierbij een erg belangrijke rol. Dit project is er namelijk echt en helemaal alleen voor jou en je wensen, vragen en behoeftes!

meedraaien en genieten
Als je meedoet aan het Selah-project kun je meedraaien op vakantiecentrum Porte d’Espérance door lichte werkzaamheden te verrichten in de keuken, tuin of een andere voor jou geschikte plek. Je verblijft in een van de mooie huizen/kamers in het dorp en mag tijdens je verblijf natuurlijk naar hartelust genieten van de mooie plek waar je zit. Je kunt heerlijk zwemmen in het zwembad, lekker uitrusten op het dorpsterras, een potje tafeltennissen, verkoeling zoeken bij of in de beek of al wandelend de mooie omgeving verkennen.

meer informatie & kosten
Meer informatie over de inhoud, duur en de kosten van een Selah-project, kun je krijgen via Henri & Els Cooiman. Telefonisch contact kan ook via 00 33 468 91 62 69.