realisatie door: www.webstylerz.nl

Huwelijksretraite

huwelijksretraite: samen genieten

Huwelijksretraite: samen genieten

In Prediker 9 vers 9 staat: “Geniet van het leven met de vrouw die je bemint. Geniet op alle dagen van je leven die God je heeft gegeven”. Hope4All wil echtparen helpen daar invulling aan te geven via een huwelijksretraite. Een unieke week lang genieten, sámen genieten en van elkáár genieten, op een prachtige locatie in Zuid Frankrijk.

wat houdt de huwelijksretraite in?
Een week in een schitterende omgeving in Zuid-Frankrijk. Samen nadenken over je huwelijk, samen nadenken over Gods bedoeling met het huwelijk. Een week waarin ontspanning en inspanning elkaar afwisselen. Er zijn vier workshops over diverse aspecten van een relatie. Verder beginnen we de dagen gezamenlijk – als groep – met God. Daarnaast hebben we nog het volgende voor je in petto: een fotoshoot, een filmavond en een diner voor twee. Maar er is ook genoeg tijd om zelf dingen te ondernemen. Onder het kopje ‘waar vinden de projecten plaats?’ lees je welke activiteiten jullie kunnen ondernemen.

wie verzorgt de huwelijksretraite?
De huwelijksretraite staat onder leiding van Jan en Margé Buitinga-Ploegman. Dit echtpaar is al 35 jaar ervaringsdeskundige. Ze hebben hart voor God en hart voor mensen, daar leven ze voor en uit. Jan en Margé zijn géén therapeuten, wel zijn ze bewogen en betrokken op relaties. Het echtpaar heeft verder ervaring in het geven van cursussen ter voorbereiding op het huwelijk. Voor hen is deze week net zo nieuw als die voor u zal zijn. Maar iets nieuws waar ze met hart en ziel naar uitzien. De huwelijksretraite is dus geen therapieweek, wel een opfrisweek.

waar vinden de projecten plaats?
In Porte d’Espérance. Daar vind je geen massatoerisme, wel rust en ruimte én legio recreatiemogelijkheden. Je kunt dus heel ontspannen van elkaar genieten, maar ook actief jullie band versterken. Bijvoorbeeld door te wandelen, fietsen en mountainbiken (met uitzicht op de Pyreneeën), paardrijden, kanoën, tafeltennissen of zwemmen. Maar ook wijnproeven in de omgeving is mogelijk of een dagje naar de Middellandse Zee, vestigingsstad Carcassonne of het historische plaatsje Minerve. En ‘s avonds onder het genot van een drankje bijkomen in de ontmoetingsruimte Mimosa of op het gezellige dorpsterras.

meer informatie & kosten
De huwelijksretraite vindt plaats van zaterdag 21 tot 28 mei 2011. De kosten zijn € 600,-* per echtpaar, inclusief maaltijden, koffie en thee en excursies**. Je verblijft dan met een ander stel in een huisje. Als je als stel alleen in een huisje wilt, dan bedragen de kosten € 750,-* per echtpaar, inclusief eten en drinken. De reiskosten zijn voor eigen rekening.

Wil je een week langer blijven ? Dat kan! Je krijgt dan 10% korting op de huurprijs van het huisje waarin je verblijft voor die tweede week. Dat is dan wel zonder maaltijden en dergelijke.

Enthousiast geworden? Neem contact op met HOPE4ALL. We zien er naar uit jullie te ontmoeten om deze bijzondere week mee te maken!

* Deze prijs geldt bij boekingen voor 15 februari 2011. Voor boekingen tussen 15 februari en 15 april liggen de prijzen op respectievelijk € 650,- en € 800,-.
** Exclusief toegangsgelden, overige consumpties, toeristenbelasting
€ 0.45 p.p.p.d, annuleringsverzekering.